Vi udfører

Tapetsering

Tapetsering København

Din maler nær storkøbenhavn

Tapetseringer i København, Hvidovre og på hele Sjælland
-Opsætning med omtanke

Malerfirmaet Flemming C. gør dine vægge smukke med professionel tapetsering. Vi tilbyder kvalitetsløsninger, som du kan nyde mange år frem i tiden!

Når vi laver tapetsering, bliver tapetet siddende

Malerfirmaet Flemming C har mere end 30 års erfaring med tapetsering. Hvis du står med en væg, gammel eller ny, stor eller lille, der er rå og nøgen, og hvor du ikke ønsker, at den blot skal males, er tapetsering oplagt. Tapetsering kan virkelig forvandle et rum, da dine muligheder for design og farve er uendelig mange!

Hvis du vælger tapetsering, er vi din garanti for, at du får tapetsering med et smukt resultat. Gennem årene har vi hørt mange sjove amatørhistorier om tapetklister og skæve kanter. Langt de fleste vægge ville have haft glæde af at blive behandlet professionelt af en uddannet maler. Her står vi til rådighed.

Når vi står for tapetsering i København, Hvidovre og på hele Sjælland, som bliver banerne siddende! Afslutninger ved kanter, karme og paneler udføres af fagmænd, der er uddannet til det. Så skal du ikke gå og kigge på en tapetsering med et upræcist og halvfærdigt resultat. I stedet kan du gå og glæde dig over et godt og solidt stykke håndværk mange år frem.

Alle former for tapet

Hvilken tapetsering drømmer du om?

Vi laver tapetsering i København, Hvidovre og på hele Sjælland med alle former for tapet. Både ensfarvet, mønstertapet, strukturtapet og savsmuldstapet (rutex).Valget er dit – vi vejleder naturligvis gerne. Vi har også tapetprøver, du kan beslutte dig ud fra. Måske ensfarvede vægge med en bort? En enkelt væg med mønstertapet, eller ensfarvet tapet?

Tapetsering kræver stor nøjagtighed

Al god tapetsering afhænger af et ordentligt forarbejde. Inden vi påbegynder tapetsering, sørger vi naturligvis for spartling og grunder, så resultatet bliver så godt som overhovedet muligt. Alt dette er til meget konkurrencestærke priser.

Lad os give dig et konkurrencestærkt tilbud på tapetsering

Vi laver tapetseringer på Sjælland og i Hovedstaden, Vi kommer gerne forbi for at give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på tlf. 30 24 15 91 – er vi lige i gang med en tapetsering, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Tapetsering København