Vi udfører

Spartling

spartling københavn

Med en god spartling kommer man godt fra start

Spartling på Sjælland og i Storkøbenhavn

Malerfirmaet Flemming C. kan lave en perfekt spartling. Vi har mere end 30 års erfaring med spartling, og vi ved, at man aldrig opnår et perfekt resultat, hvis man ikke starter med et perfekt grundlag. Det lyder nemt i de flestes ører. Det er ikke ligegyldigt, hvad man spartler med, ligesom der kræves forskellige teknikker og spartler, afhængig af både underlaget og det, der skal sættes op efter spartling.

Hos Malerfirmaet Flemming C. tager vi udgangspunkt i både dine ønsker som kunde, og i hvilken type væg, der er tale om. Vi undersøger altid overfladen for såvel synlige som ikke synlige revner og ujævnheder. Hvis vi skal spartle en hel væg, bruger vi en sandspartelmasse, og vi fylder eventuelle huller op med gipsfiller inden, da gipsfilleren næsten ikke synker og samtidig hærder helt op.

Der findes flere slags spartling

Hos Malerfirmaet Flemming C. har vi mere end 30 års erfaring med spartling såvel indendøre som udendøre. Vi kan gøre enhver ujævn flade, om det er loft eller væg, glat og helt jævn i strukturen, hvis det er det, du ønsker. Herefter kan du vælge efterbehandling. Det kan f.eks. være maling, væv eller filt, og tilmed om vi skal montere en fotostat, sætte tapet op, eller måske bare en rå ”New Yorker” stil.

Mange former for spartling

Vi står klar med råd og vejledning

Hvis du står med en husfacade, der trænger til en kærlig renovering, eller hvis du ønsker en filtsning på f.eks. badeværelset, står vi klar med råd og vejledning om, hvad der bedst kan lade sig gøre ud fra dine ønsker og budget. Du vil blive positivt overrasket over, hvordan spartel kan skabe et helt nyt udtryk – inde som ude.

Vi kan lave mange former for spartling udover de ovenfor nævnte:

  • Vandskuring
  • Filtsning
  • Pudsning
  • Fuldspartling

Få et stærkt tilbud på spartling

Vi har solid erfaring med spartling af alle slags, uanset om det er som underlag inden maling og tapetsering, eller det er som facadebehandling. Vi lægger omhu og faglig stolthed i arbejdet, og vi kan give dig et tilbud på spartling til meget konkurrencedygtige priser. Vi kører rundt på hele Sjælland for private og erhverv – så lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til spartling. Kontakt os allerede i dag!

spartling københavn