Mere om Malerfirmaet flemming c.

Kom med bag facaden

IMG_0132

Et dedikeret malerfirma

Flemming C. – et malerfirma med kvalitet

Her finder du førsteklasses malerarbejde. Med 30 års erfaring som malerfirma, kan vi roligt sige, at vi er tæt på at være de bedste. Søger du et malerfirma, der aldrig går på kompromis med kvaliteten, så er du kommet til de rette.

Her er kvaliteten i top, uden at priserne er det. Som malerfirma går Flemming C altid til opgaven med samme indstilling – nemlig at udføre enhver opgave med samme grundighed og omhyggelighed, som løste vi opgaven hos os selv.

Hvis du vil være sikker på et godt resultat uden maling, der løber og ”helligdage”, bør du vælge et professionelt malerfirma til din maleropgave. Det er trods alt dig, der skal kigge på resultatet mange år frem – og allerhelst nyde synet af det.

Veludført arbejde

Maler med glade farver & godt humør

Det er svært at være i dårligt humør, når man gør verden omkring sig smukkere hver dag. Her finder du et malerfirma med malere, der går glade på arbejde, fordi det er en stor glæde at kunne levere veludført malerarbejde for alle typer kunder.

En god kundekontakt, og kunder, der bliver glade for nye flotte omgivelser, er en vigtig drivkraft for vores malerfirma. Derfor tager vi heller aldrig afsted igen, før du er tilfreds – og helst mere end det. Kontakt os og få et projektmøde og tilbud!

IMG_0113

Vi maler for dig - på hele Sjælland

Hos Malerfirmaet Flemming C. stiller vi altid op og maler for enhver kunde, der gerne vil have et stykke godt malerarbejde udført, uanset om du er privatkunde, med en større eller mindre opgave, eller om du er erhvervskunde, offentlig institution eller boligforening på hele Sjælland.

Kvalitetsmaterialer

Kvalitetsmaterialer

Hos Malerfirmaet Flemming C. går vi hverken på kompromis med god kvalitet eller et godt resultat. Du skal være tilfreds - og helst mere end det!

30+ års erfaring

20+ års erfaring

Hos Malerfirmaet Flemming C., har vi mere end 30 års erfaring i branchens felt. Det er din sikkerhed for veludførte resultater hver gang!

Privat & erhverv

Privat & erhverv

Vi udfører maleropgaver for private, erhverv, boligforeninger, offentlige institutioner og meget mere. Vi maler for dig, der har brug for det!

Stor ekspertise i branchens felt

Mere end bare et malerfirma

Hos Malerfirmaet Flemming C finder du et malerfirma, der med erfaring og ekspertise kan løse en bred vifte af opgaver. Herunder kan vi b.la. tilbyde:

 • Maleropgaver – indendørs som udendørs
 • Tapetsering
 • Opsætning af filt og væv
 • Spartling
 • Fugning
 • Gulvafhøvling

Står du med en lejlighed, et hus eller en virksomhed, der skal have foretaget en større istandsættelse, kan vi klare det som en samlet entreprise. Det er en løsning, hvor du får smukke gulve, flotte vægge og et flot loft på én gang!

Vi har, udover arbejdet med at forskønne vægge og lofter, også dygtiggjort os, så vi er et malerfirma, der gerne løser gulvarbejde. Selvfølgelig i samme høje kvalitet, som vores klassiske malerarbejde. Ofte er det en fordel, for dig som kunde, at få udført din gulvopgave sammen med den øvrige istandsættelse.

Vi mestrer også opgaver med:
 • Maling af træværk, paneler/karme, vinduer, døre og trappeopgange
 • Facaderenovering
 • Forsikringsskader
 • Vådrumsbehandling
 • Behandling af skimmelsvamp
 • Grafitti-behandling
 • Epoxybehandling