Vi udfører

Opsætning af filt

opsætning af filt københavn

Mere end 30 års erfaring

opsætning af filt i København, Hvidovre og på hele Sjælland

Står du med en væg, der har set bedre dage? Hvis der er revner eller mange huller og ujævnheder, kan opsætning af filt genskabe væggen, så den bliver jævn, ensartet og stærk. Hos Malerfirmaet Flemming C. har vi mere end 30 års erfaring og vi har stor ekspertise i netop dette felt. Vi gør væggen klar til efterbehandling, hvad enten det er maling, tapetsering eller noget helt tredje!

At arbejde med opsætning af filt kræver stor nøjagtighed og det helt rigtige håndelag. Det er noget, som vi har her hos Malerfirmaet Flemming C. Vi går til opgaverne med professionalisme og de korrekte redskaber. Vi anvender altid de bedste materialer og kun i den bedste kvalitet, for andet kan ikke betale sig. Resultatet skal jo gerne være noget, du kan glæde dig over i mange år fremover.

Valget er helt op til dig

Opsætning af filt eller opsætning af væv?

Vi laver både opsætning af filt og opsætning af væv, som er to forskellige ting -men grundlæggende meget ens. Om du skal vælge opsætning af filt eller opsætning af væv, afhænger af, hvor jævn væggen er inden tapetsering. Hvis det er en meget ujævn overflade, kan opsætning af væv anbefales, mens opsætning af filt kræver en lidt mere jævn overflade. Med væv får du et mere råt udseende, da det kan være grovere i strukturen. Valget er dit, men vi vejleder altid gerne.

Hos Malerfirmaet Flemming C. kan vi lave opsætning af filt eller væv i alle rum, også vådrum. Et gammelt badeværelse kan blive næsten som nyt, hvis man erstatter den gamle flisevæg med en opsætning af filt eller væv. Du vil blive overrasket over, hvordan det kan få et badeværelse til at se helt nyrenoveret ud, og samtidig gør det væggene stærkere, så de kan holde i mange år frem!

Vi maler eller tapetserer gerne efter opsætning af filt

Efter opsætning af filt står væggen klar til den efterbehandling, du ønsker, og som malerfirma kan vi færdiggøre arbejdet med lige den farve eller det tapet, du ønsker. Vi har altid både tapetprøver og farvekort med, hvor du kan vælge mellem uendeligt mange tapeter eller farver. Skal det være lyst, mørkt eller mønstret? 

Vi udfører tapetsering i København, Hvidovre og hele Sjælland. Du kan under “Kontakt” ser nærmere på vores lokationer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

opsætning af filt københavn