Her maler vi

Roskilde

Billig maler

Maler Roskilde

Malerfirmaet Flemming C er et firma der dækker det meste af Storkøbenhavn, og naturligvis også i området omkring Roskilde. Så skal du bruge en maler i Roskilde er vi naturligvis klar med et godt tilbud. Vi maler store som små opgaver – til rigtig gode priser. Ring eller skriv og hør nærmere.

Privat eller erhverv – vi maler for dig i Roskilde

Malerfirmaet Flemming C er din professionelle samarbejdspartner, når du skal have malet din bolig eller erhvervsbygning i København eller Roskilde – vi kører på hele Sjælland.

Få din bolig opfrisket – indendørs og udendørs malerarbejde

Med adresse i Hedehusene ved Roskilde løser vi små som store opgaver på hele Sjælland. Har du brug for at få malet stuen eller vil du gerne have malet alle vinduerne udvendigt? Vi løser både indendørs- og udendørsopgaver og ingen opgave er for stor til os. Har du ikke mulighed for at være hjemme, mens vi maler, er det ingen hindring. Vi går minutiøst opgaven igennem sammen med dig, inden vi går i gang – vi taler materialevalg, farver og udformning, så du er sikker på, at resultatet bliver, som du forventer. Derfor kan du fint tage på arbejde eller måske på ferie, mens vi shiner huset op. Slip for at bruge weekender på at male køkken eller stue og brug i stedet tiden sammen med dem, du holder af. Vi køber materialer, gør klar til at male, maler, rydder op og lufter ud – så slip blot alle bekymringerne – sammen med Malerfirmaet Flemming C bliver opgaven til en leg.

Ingen opgave for lille eller stor

Vi maler private boliger og erhvervsbygninger – store som små. Skal lokalerne friskes op indvendigt eller trænger facaden til en ny farve, vi søger for, at dine forventninger indfries uden, du behøver at løfte en finger. Brug tiden effektivt på det, du er god til – og lad os klare malerarbejdet. Har du brug for et tilbud, kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak. For os er det vigtigt, at du føler dig godt klædt på til at træffe de rette valg, når det kommer til farver og materialevalg. Med 20 år i branchen kan du trygt stole på, at du får en kompetent rådgivning. Ring til os allerede i dag og lad os sammen gennemgå dit projekt. Du kan fange os på telefon 30 24 15 91 eller mail info@malerfirmaetflemmingc.dk.