Her maler vi

Rødovre

Billig maler

Malerfirmaet Flemming C stiller malere til rådighed i Rødovre!

Malerfirmaet Flemming C er beliggende i Hedehusene, men kører gerne til Rødovre og maler for dig. Vi tilbyder forskelligt male- og renoveringsarbejde, så din bolig kommer til at fremstå bedst muligt.
Din bolig males i din valgte farve, og vi rydder naturligvis op efter os selv – det giver dig mindre stress og færre overvejelser, når du skal have din bolig malet. Vi maler både udvendig og indvendig. Du skal blot vælge hvilken maling, og farve, vi skal bruge de enkelte steder. Når facaden bliver malet giver det nyt liv til hele boligen.
Vi er behjælpelige med, at finde den rette farve og type maling, så resultatet bliver professionelt og tilpasset omgivelserne. Vores 20 års erfaring bliver ikke kun brugt på private hjem! Er du erhvervs kunde, så er vi også klar med en god løsning. Vi maler dit kontor, dit lager eller andre erhvervslokaler. Vi garanterer at resultatet bliver professionelt! Sørg altid for, at der er varme i din virksomhed.

Vi giver medarbejderne en hjemlig og hyggelig følelse, så de føler sig mere motiverede til deres arbejde. Trænger din virksomhed til en ny facade? Så finder vi naturligvis også en løsning på det. Om du er privat eller erhvervs kunde, så er vi med fra start til slut. Vi hjælper med farve- og maling valg samt sørger for oprydning og rengøring efter os selv – det mener vi ikke blot giver et professionelt resultat, men også et professionelt samarbejde!

Du kan kontakte os alle hverdage på telefon: 30 24 15 91 eller mail info@malerfirmaetflemmingc.dk.