Her maler vi

Nørrebro

Billig maler

Mangler du en maler på Nørrebro? Så er du kommet det rette sted!

Malerfirmaet Flemming C er bosat i Hedehusene, men skal du bruge en maler ude på Nørrebro, kommer vi gerne ud og giver et bud på din opgave. Vi har 20 års erfaring i malerbranchen, og kan både male indendørs og udendørs. Vi arbejder med høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og priserne er inklusive god service.

At male sin lejlighed, sit hus, sin virksomhed eller sin butik kan virke uoverskueligt i en allerede travl hverdag – lad din maler løse problemet på en professionel måde. Vi er med fra start til slut. Vi hjælper med professionelt farvevalg, og så rydder vi op og gør rent efter os. Det eneste, du skal gøre, er at nyde det færdige resultat, når du kommer hjem på Nørrebro. Vi maler for såvel private kunder som erhvervskunder. Så hvad end dit behov er, så giv os et kald! Vores priser afhænger af opgavens omfang og materialeforbrug, men generelt tilbyder vi yderst konkurrencedygtige priser.

Er det børneværelset, der skal have børnevenlige farver, eller er det køkkenet på Nørrebro, der skal have ny glans, så træd tilbage og lad professionelle gøre arbejdet. Det giver dig mindre stress og mere tid til familie og venner. Når professionelle overtager jobbet, så tager det ikke lang tid, og vi kan, ved mindre opgaver, være væk, når du kommer hjem. Tænk at tage afsted fra en hvid væg om morgenen og så komme hjem til en blå samme eftermiddag!

Vi har som malerfirma massiv erfaring i at forskønne lejligheder og butikker, og vejleder dig gerne om, hvilken type maling, der vil passe til netop dit projekt. Har du netop overtaget din drømmebolig på Nørrebro, vil vi gerne være med til at gøre den til et fantastisk sted at bo!

Mangler du en dygtig og kvalitetsbevidst maler på Nørrebro, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi kan træffes på telefon 30 24 15 91 alle hverdage, eller du kan skrive til os på vores mail; info@malerfirmaetflemmingc.dk – vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.