Her maler vi

Hellerup

Billig maler

Maler Hellerup

Hos Malerfirmaet Flemming C lægger vi vægt på godt arbejde og en god service. Derfor er det vigtigt, at du er 110% tilfreds med vores arbejde, når vi pakker maler grejet sammen. Ingen pletter på gulvet eller maling, der ikke dækker ordentligt. Vi udfører maler arbejdet til største perfektion og vi går ikke før, du er tilfreds med resultatet. Skal du have huset malet i Hellerup eller står dine erhvervsbygninger for tur? Uanset om det er ude eller inde, så kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak om dit maler projekt.

Afhøvling af gulve og malerarbejde i Hellerup

Hos Malerfirmaet Flemming C er vi specialister i afhøvling af gulve og maling af store som små arealer. Uanset omfang er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi kommer og ser opgaven an og sammen gennemgår vi projektet, sådan at du får det resultat, som du havde drømt om.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på maler arbejde i Hellerup – fang os på telefon 30 24 15 91 eller mail info@malerfirmaetflemmingc.dk.

Malerfirmaet Flemming C – professionel udført malerarbejde
I Hellerup er der mange malerfirmaer, men ingen som Malerfirmaet Flemming C. Vi gør alt for at give dig den bedste service og endda til konkurrencedygtige priser. Vi tager dig gerne i hånden fra start til slut, men vil du gerne udføre dele af arbejdet selv, står vi også klar med rådgivning. Vi er meget fleksible og den fleksibilitet kommer dig til gode.

Pris på udført malerarbejde i Hellerup

Prisen på malerarbejde afhænger af, hvor mange kvadratmeter der er tale om og hvilke materialer, som vi skal bruge. Eksempelvis er maling til vådrum lidt dyre på grund af den højere glans. Men uanset omfang, tager vi alle nødvendige materialer med, sådan at du blot skal sætte os i gang og efterfølgende nyde det færdige resultat.

Vi maler og afhøvler gulve i Hellerup, til priser du sjældent har set. Lad os give dig et uforpligtigende tilbud allereden idag. Vi har mange års erfaring indenfor malerfaget, så du i trygge hænder.