Her maler vi

Greve

Billig maler

Maler Greve

Står du og skal have malet dit hus (inde eller ude) og du bor i Greve, så er vi malerfirmaet du bør modtage et godt tilbud fra. Vi er et firma med lang erfaring og bruger kun de bedste materialer. Ring eller skriv idag for et ganske uforpligtende tilbud.

Lad én maler udføre al arbejdet

Hos Malerfirmaet Flemming C udfører vi al slags malerarbejde i Greve og det øvrige Sjælland, uanset om det er indvendigt eller udvendigt. Gør det nemt for dig selv og hyr én maler til al arbejdet. Slip for at skulle kontakte flere malere, her nøjes du med at gennemgå dine ønsker med én, som tager sig af det hele. Skal vinduerne males udvendigt, måske trænger udhænget også til en opfriskning sammen med stakittet – ligesom stuen skal have skiftet de gule nuancer ud med hvid. Måske kombineret med en endevæg i en udfordrende pastelfarve, som giver din stue lidt kant. Vælg Malerfirmaet Flemming C, som holder til i Hedehusene – vi sørger for, at dine ønsker bliver opfyldt til fuld tilfredsstillelse.

Skubber du også maler-projektet

Har du også haft et malerprojekt hængende over hovedet de sidste par måneder? Din kone bliver langsomt mere og mere irriteret, og mens du forsøger at finde tid til projektet mellem putning af børn og hjemmearbejde, begynder hun selv på projektet. Men det bliver aldrig gjort færdigt. Slip for alle bekymringerne og lad en professionel overtage jobbet. Lån os en nøgle til boligen og vi sørger for, at malerarbejdet er udført, når du kommer fra job. Du har masser af tid til at hygge dig med din familie og slipper for den dårlige samvittighed. Total win-win. Vi sætter en ære i at give dig den bedste vejledning til dit malerprojekt. Vi sætter god tid af, så du har mulighed for at få afklaring omkring alle dine spørgsmål.

Kontakt os allerede i dag, så vi hurtigt kan komme i gang med dit malerprojekt. Fang os på telefon 30 24 15 91 eller mail info@malerfirmaetflemmingc.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!