Her maler vi

Glostrup

Billig maler

Maler Glostrup

Malerfirmaet Flemming C er også travl beskæftiget i Glostrup, så skal du bruge en maler i det område er vi naturligvis klar med et godt tilbud. Vi maler store som små opgaver – til rigtig gode priser. Ring eller skriv og hør nærmere.

Få et godt tilbud på maler-arbejde i Glostrup

Malerfirmaet Flemming C udfører malerarbejde på hele Sjælland. Vil du gerne have sat lidt kulør på dine hvide vægge, ring da og få et uforpligtende tilbud.

Træt af malerpletter på gulvet?

Har du også taget dig selv i at tænke, ”vi maler selv, så bliver det ikke så dyrt”, men husker du alle de malerpletter på gulvet fra sidst, du malede? Det bliver bare bedre, når maler-arbejdet udføres af en professionel. Slip for al besværet, tag på arbejde og vend tilbage til et nymalet hjem. Vi sørger for alt! Køber maling, pensler, afdækning, vi maler, rydder op og lufter ud. Du skal blot fortælle os, hvilken farve, du ønsker og hvordan resultatet skal blive, så klarer vi resten.

Rådgivning til selv at komme i gang

Begynder vinduerne at skalle lidt, men du ved ikke helt, hvordan du skal gribe opgaven an. Vi kommer gerne og rådgiver dig, så du kan komme i gang selv. Skal vinduerne grundes, inden de kan males, hvilken slags maling skal du vælge, vil du gerne have dem malet i en anden farve, men er usikker på, om du kan – vi sidder klar med professionel malerrådgivning hos Malerfirmaet Flemming C.

Skal du have malet stuen i København eller kontoret i Glostrup?

Uanset om opgaven er privat eller erhverv, så løser vi opgaven til fuld tilfredsstillelse. Vi er et seriøst firma med mange års erfaring – hele 20 år efterhånden. Vi kender materialerne, ved hvordan opgaverne skal gribes an og rådgiver også, så du kan træffe den helt rette beslutning. Ring allerede nu, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud – vi lover, vi er konkurrencedygtige på prisen. Vi samler kun på tilfredse kunder, og derfor garanterer vi, at kvaliteten altid er i top.