Her maler vi

Frederiksberg

Billig maler

Maler på Frederiksberg – Kvalitet til tiden

Malerfirmaet Flemming C har til huse i Hedehusene, men mangler du en maler på Frederiksberg, kommer vi gerne forbi! Vi tilbyder en bred vifte af malerarbejde udført professionelt og i høj kvalitet.

Hvad enten det er lejligheden, der skal have en overhaling fra start til slut, eller det er villaen, der trænger til nye farver eller en smuk tapetsering, er Malerfirmaet Flemming C klar med rulle, pensel og rådgivning.

Mulighederne for en ny farve på væggene er næsten uendelige – vi kommer gerne forbi med farvekort og vejledning, så du kan træffe det valg, der passer bedst til din bolig på Frederiksberg.

Har din virksomhed på Frederiksberg brug for et nyt udtryk indendørs eller udendørs? Så lad din maler Flemming C friske dine lokaler op.

Vi er med fra start til slut – fra farvevalg til den sidste rengøring. Med denne mulighed er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at få malet det, der trænger.

Vi laver alle slags maleropgaver

Vi har 20 års erfaring inden for malerbranchen, og vi kan derfor give dig kvalitetsarbejde til yderst konkurrencedygtige priser. At male kan godt virke uoverskueligt i en travl hverdag, så lad dit malerfirma løse det for dig, mens du er ude. Vi sørger for oprydning og udluftning, inden du kommer hjem til din bolig eller din virksomhed! Priser og arbejdstid varierer efter projektet størrelse, og vi bestræber os altid på at udføre opgaverne, så du mærker mindst til dit igangværende projekt. Til gengæld vil du i dén grad kunne glæde dig over det efterfølgende!

Står du og mangler en dygtig og kvalitetsbevidst maler på Frederiksberg? Så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi kan træffes på telefon 30 24 15 91 alle hverdage, eller du kan skrive til os på vores mail; info@malerfirmaetflemmingc.dk – vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.