Her maler vi

Albertslund

Billig maler

Maler Albertslund

Vi er et seriøst malerfirma der går meget op i at levere kvalitets arbejde til vores kunder. Vi har mange tilfredse kunder i Albertslund og andre steder på sjælland. Så skal du bruge en dygtig og professionel maler til dit malerarbejde, så kontakt os og få et godt tilbud.

Ring til os hvis du skal have malet i Albertslund

Skal du i gang med at male derhjemme – hvad enten det er stue, entré, soveværelse eller køkken, men kan ikke lige overskue projektet, så kontakt din maler. Malerfirmaet Flemming C har mange års erfaring med malerarbejde for både privat og erhverv. Slip for pletter på gulve eller loft, maling der laver striber eller ikke dækker ordentligt. Vi bruger kvalitetsmaling, der skaber de bedste resultater. Og med vores mangeårige erfaring ved vi, hvordan vi skal svinge en pensel, sådan at du får det bedste resultat. Der er nemlig ikke noget mere irriterende at se på, end gamle malerpletter på gulvet, som du ikke kan fjerne.

Vi er altid glade for at få nye kunder, så sidder du og overvejer at få malet, men du ikke helt har besluttet dig, så kan du altid ringe til os få en snak om hvad dine behov er. Vi kan helt sikkert komme med et tilbud på maling af dit hjem eller kontor, som du ikke kan sige nej til.

Vi maler i hele området

Malerfirmaet Flemming C holder til i Hedehusene, men vi kommer i hele Københavnsområdet. Har du brug for et dygtigt malerfirma til at klare dine maler projekter, står vi klar med en hjælpende hånd. Vi kigger gerne forbi til en uforpligtende snak og tager farvekortet med under armen. Du bestemmer farven, men vi rådgiver gerne til det bedste valg. Skal du male i køkken og bad, er det nødvendigt med en høj glans, sådan at du nemt kan tørre væggene over, hvis der eksempelvis skulle komme madrester på væggen i køkkenet. Vælger du en professionel maler, træffer du de rigtige beslutninger første gang.

Professionel maler arbejde i Albertslund

Vi er et maler firma med mange år på bagen og har erfaring med alt fra malerarbejde i private hjem til større opgaver i erhvervsbygninger i Albertslund. Vi kører i hele området omkring Albertslund og kan sagtens smutte forbi dig, hvis du har en maleropgave, som du ikke kan overskue eller gerne vil betale dig fra. Vi dækker af, maler og rydder ordentligt op efter os, sådan at du ikke kan se, vi har været forbi – ud over de flotte malede vægge selvfølgelig.

En tilfreds kunde er en glad kunde – og dét er kun dem, vi samler på.