Vi udfører

Fugning i København, Hvidovre og hele Sjælland

Fugning København

Alle former for fugning

Derfor er fugning din forudsætning

Fugning er både vigtigt og pænt

Skal du have lavet en korrekt fugning, kan du trygt kontakte Malerfirmaet Flemming C. Desværre bor mange mennesker i Danmark i ejendomme, såvel nyt som gammelt byggeri, hvor der ikke er lavet et godt håndværkerarbejde. Hvis fugning ikke er udført korrekt, kan det danne baggrund for fugtskader, med råd og skimmelsvamp til følge. Det kan have store konsekvenser for helbredet. Derfor er en fugning, der samler og tætner de forskellige elementer, meget vigtig.

Hvor skal vi lave fugning?

Vi påtager os med glæde stort set alle former for fugning:

  • Vådrumsfugning
  • Fugning omkring vinduer og døre
  • Fugning i køkkener og øvrige vådrum
  • Gulvfugning
  • Brandfugning
  • Facadefugning

Vi er meget kvalitets bevidste og tør tage ansvar. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i de opgaver, vi udfører. Vores malere har erfaring med fugning og sætter en ære i at fuge så diskret- og samtidig så stærk og tæt som muligt.

Massiv erfaring med fugning

En flot fugning bemærkes ikke

Når en fugning er udført flot og diskret, lægger man netop ikke mærke til den. Så slutter elementerne bare til, og der er ingen grimme revner eller gabende mellemrum. En korrekt fugning er også medvirkende til at højne hygiejneniveauet, når bakterier ikke kan gro i mellemrum og revner. Det samme gør sig gældende i andre vådrum, hvor det er vigtigt, at en fugning holder fugten væk. Det er ved at gøre overfladerne så tætte, at vand ikke trænger bag fliser, installationer osv..

Vi giver dig en stærk pris på fugning

Vi kommer hver dag ud for at lave fugning i København, Hvidovre og på hele Sjælland. Vi kommer gerne forbi for, at kigge på dit behov for fugning og giver dig gerne et konkurrence stærkt tilbud. Du er velkommen til at tage kontakt allerede i dag for at høre mere om dine muligheder. Henvend dig ved at ringe til os på tlf. 30 24 15 91 eller benyt kontaktformularen på kontaktsiden. Måske er vi lige ved at lægge sidste hånd på en fugning, så læg os gerne en besked!

Fugning København